بانکول پرس |مدیر کل بهزیستی استان ایلام به کارِ بدون چشمداشت و در عین حال تخصصی بهزیستی اشاره کرد و گفت: در راستای جهاد تبیین، ما به همکاری اصحاب رسانه جهت ارائه و معرفی خدمات بهزیستی نیازمندیم.
به گزارش بانکول، حسین نورعلیوند امشب پنجشنبه (1402/11/5) در نشست مجازی کارگروه مجازی کار، کرامت و پاسخگویی با خبرنگاران اظهار داشت: بحثهای اجتماعی در زندگی ما مغفول مانده است و هر اندازه بافت اجتماعی ضعیفتر شود آسیبپذیری ما نیز بیشتر خواهد شد. بنابراین لازم است توجه به مسئولیتهای اجتماعی توسط همه ما افزایش یابد و نباید آن را صرفاً به مسائل اقتصادی مربوط کرد.
وی در مورد برخورد نامناسب با معتادان تصریح کرد: با توجه به اتفاقی که قبلا رخ داد تمامی مراکز ما به دوربین مداربسته مجهز است و قبلا نیز نظارت دقیقی صورت میگرفت در حال حاضر حجم دوربینها را بالا بردیم که بالاتر از یک ماه ذخیره و نگهداری دارند و همچنین تمامی مراکز ترک اعتیاد دوربین کار گذاشته شده ضمن اینکه بازدید توسط کارشناسان، بازرسی، حراست، رؤسای شهرستانها و بنده بصورت مستمر انجام میشود و در این مورد با هیچ کسی مسامحه نخواهیم داشت.
مدیرکل بهزیستی ایلام در ادامهی سخنانش با اشاره به افزایش بروز خشونت در جامعه بیان کرد: «وقتی در جامعه آموزش مهارتهای زندگی را نداشته باشیم، نتیجهی آن عدم تحمل، عدم تابآوری و خشونت است و این کار یک دستگاه نیست و همه باید در این زمینه در کنار هم باشند».
نورعلیوند در خصوص آسیب های نوپدید و گسترش آن در فضای مجازی ابراز کرد: در حال حاضر مواد سنتی کاملا فراموش شده و بحث مواد صنعتی داغ است بطوری که موادی که با تنوع ویژه و خطر اینکه جوانان و نوجوانان را درگیر کند در کمین است بنابراین از طریق فضای مجازی کارزار رسانهای در سطح جامعه طی دو سال گذشته راهاندازی کردهایم که قدردان نقش پررنگ و حائز اهمیت خبرنگاران هستیم.
این مسئول یادآور شد: ما با همکاری رسانه ها کارهایی را انجام دادهایم و همچنین علاوه بر آموزشهایی که بصورت مستمر صورت میگیرد مواد مخدر را به افراد معرفی کرده و نیز والدین را نسبت به موضوع حساس نمودیم و دیگر اینکه شعار امسال این بود؛ آیا میدانی دوست فرزندت کیست؟ آیا میدانی فرزندت کجاست؟ که والدین نظارت بیشتری بر روی فرزندانشان داشته باشند.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام با بیان اینکه رسالت اصلی سازمان بهزیستی ارتقاء سلامت اجتماعی و آگاهی بخشی است، ادامه داد: زیرا آگاهی بخشی نسبت به امور مختلف سبب کاهش بسیاری از آسیبهای پیچیده اجتماعی میشود.
وی با اشاره به افزایش خشونت خانگی (کودک آزاری، همسر آزاری) به عنوان یک آسیب اجتماعی تأکید کرد: اورژانس اجتماعی ما فعال است و 24 ساعته خط 123 در دسترس است اگر مواردی گزارش شود حتما ورود پیدا خواهیم کرد و در صورت مقاومت خانواده قطعا از ظرفیت دادستانی و مقامات قضایی استفاده می کنیم.
نورعلیوند با بیان اینکه کودک آزاری و همسر آزاری را به هیچ وجه تحمل نمیکنیم خاطرنشان کرد: چنانچه مشاورین و مددکاران ما به این نتیجه برسند که وجود کودک و همسر در خانواده خطر جانی برای شان دارد حتما آنها را انتقال می دهیم به مراکزی که برای نگهداری اینکار تعبیه شده است.
مدیرکل بهزیستی استان ایلام در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت آگاهی بخشی در رابطه با ارتباط درست و اصولی والدین و فرزندان نسبت به گسترش پدیده گسست نسلی هشدار داد و گفت: باید با برنامه ریزی درست و همکاری همه آحاد جامعه از ایجاد بحران در این حوزه پیشگیری به عمل آید.
وی با عنایت به اینکه استان ایلام ۴۹ هزار و ۵۰۰ نفر تحت حمایت خدمات سازمان بهزیستی به صورت مستقیم قرار دارند، اذعان داشت: دولت از طریق آزمون استخدامی چهار هزار و ۳۰۰ نفر مددجوی بهزیستی را جذب خواهد کرد.
او در پایان با تأکید بر اینکه باید برای سلامت اجتماعی وقت گذاشت، گفت: باید متخصصان و سیستمهایی که در این زمینه فعالیت میکنند را گسترش داده و با حمایت مؤثر منجر به ایجاد زمینه به زیستن برای همه افراد جامعه شد.