مظلومیت بدره در حوزه ی گردشگری/از تاراج رفتن جاذبه های تفریحی به نام شهرستانهای دیگر تا ایجاد محدودیت برای گردشگران

۱۴۰۳/۰۵/۱۶ ۱۲:۰۱ | چاپ کد خبر: 1735 |

بانکول_ خبر/

✍حشمت اله کرمی نژاد

در اتاق مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام از تعداد دو تابلو بزرگ در معرفی جاذبه های گردشگری استان  که سمت راست وی روی دیوار نصب شده و در انظار مهمانانی که هر روز با مدیرکل دیدار دارند قرار گرفته اند یک تابلو مربوط به آبشارهای زیبای تنگه ی تاریخی دربند در شهرستان بدره است.

این تابلو با زیرنویسی که دارد نه به نام شهرستان بدره بلکه در کمال شگفتی به نام شهرستان دره شهر معرفی شده اند، رویدادی که نشان از مظلومیت شهرستان بدره با همه ی جاذبه های پرتعداد گردشگری بلند آوازه اش دارد. این درحالی است که شهرستانی به نام بدره علاوه بر پیشینه ای 50 ساله بعنوان یکی از شهرستانهای پنجگانه استان ایلام که در سال 1353 ابلاغ شده است، در تقسیم بندی های جغرافیایی جدید نیز بیش از 12 سال از شهرستان شده بدره می گذرد.

چنین رویدادی از مصادره شدن جاذبه‌های گردشگری بدره چه بصورت اتفاقی باشد و یا دلایل دیگر اگر مربوط به سازمان و دستگاه دیگر باشد چندان قابل بحث نیست اما نصب یک تابلو از جاذبه های مهم گردشگری استان در اتاق مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و معرفی اشتباهی آن مایه تأمل و نشان از عدم اشراف مدیریت این سازمان بر جاذبه های گردشگری این استان دارد.

سوال این است که آیا مسئولان یا کارشناسان سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان که روزانه چندین بار به اتاق مدیرکل رفت و آمد می کنند و این تابلوها را با زیرنویس هایی که دارند نظاره می کنند آیا تاکنون به دره ی باستانی و تاریخی دربند در شهرستان بدره سفر نکرده اند تا ببینند چنین آبشارهای بلندآوازه ای که روزانه دهها نفر از استانهای گوناگون کشور توریست و گردشگر دارد مربوط به شهرستان بدره است نه دره شهر؟

این اتفاق البته فقط یک نمونه از مظلومیت از شهرستان بدره در حوزه گردشگری است. بدره با جاذبه های گردشگری بلند آوازه و پرتعدادی که دارد هم اکنون مهم ترین شهرستان گردشگری استان ایلام و یکی از مناطق پرجاذبه غرب کشور است  که در طول سال هزاران نفر از نقاط گوناگون کشور  به این خاطر به این شهرستان سفر می کنند که انتظار می رود زمانی که در معرفی هرچه بیشتر این جاذبه های گردشگری این شهرستان و فراهم شدن زیرساختهای لازم  کوتاهی های بسیاری صورت گرفته حداقل جاذبه های گردشگری این شهرستان به نام مناطق و شهرستانهای دیگر  به تاراج نرود.

تاراج رفتن جاذبه های تاریخی بدره به نام مناطق دیگر البته در فضاهای مجازی نیز بارها صورت گرفته است.

از دیگر مظلومیت شهرستان بدره در حوزه ی گردشگری ذکر همین نکته بس است که در حالیکه استانهای دیگر برای معرفی جاذبه های گردشگری خود و جذب گردشگران بیشتر میلیاردها تومان هزینه می کنند و حتی جاذبه گردشگری مصنوعی می سازند در شهرستان بدره نه تنها برای جذب گردشگر و توریست سرمایه گذاری چندانی نشده و امکانات رفاهی لازم در نظر گرفته نمی شود بلکه در برخی مناطق توریستی و گردشگری پرجاذبه و حیرت آور آن که قابل برابری با جاذبه‌های تاریخی کشورهای توریستی جهان همچون تایلند و کشورهای دیگر هستند بجای فراهم نمودن امکانات رفاهی و کسب رضایت آنان پیش پای خیل گردشگران به بهانه های گوناگون مانع تراشی و سنگ اندازی شده و برخی مناطق گردشگری بدره را برای گردشگران پرخطر و مرگ آور معرفی و این مناطق را تهدیدی برای جان گردشگران معرفی می کنند.

به لحاظ اینکه بدره از شهرستان های است که بخاطر بیکاری و نبود فرصت های شغلی در سالیان گذشته هزاران نفر از جوانانش به خارج استان و خارج کشور رفته اند سرمایه‌گذاری دولت تنها در بخش گردشگری بدره می تواند فرصت های بی‌شماری را برای اشتغال مردم این  شهرستان فراهم کند.

همرسانی کنید:

نظر شما:

security code

طراحی و پیاده سازی توسط: بیدسان